Contacteer Ronny van Digiron:

info@digiron.be of bel 0477/17 60 49

Wist u dat schoolfotografie ook anders kon?

De schoolfotograaf blijft een vaste waarde in elke school. Iedereen wil graag die klasfoto die zelfs vele jaren later nog opduikt: “Amai, die is veranderd. Hoe zou het daarmee zijn?” Maar ook de foto’s van de leerlingen afzonderlijk blijven fijne herinneringen aan een fantastische tijd op jullie school.

Maar misschien vindt u dat schoolfoto’s toch heel wat administratieve rompslomp met zich meebrengen. En misschien denkt u ook wel eens dat het zonde voor het milieu is dat zoveel niet verkochte foto’s in de prullenmand verdwijnen. Daarom doet schoolfotograaf Digiron het anders!
FR / EN
  • image1
  • image2
  • image3
  • image4

Schoolfotograaf Digiron maakt van de fotodag een topdag op alle vlakken

Door jarenlange training weten wij hoe we het best met kinderen omgaan. Geen bandwerk, maar wel lachende gezichten op alle foto’s. Bovendien verdient Digiron ook 10 op 10 voor deze voordelen:

Minder rompslomp voor de school

De leerlingen krijgen enkel een kleine afdruk van hun foto met daarop ook een prijslijst op gewoon papier, geen echte foto’s. Gedaan met onbestelde foto’s terug in te zamelen door de leerkracht.

Ecologisch verantwoord

Er gaan geen ontwikkelde foto’s de prullenmand in. Bovendien ontwikkelen wij alle opnames met een ‘groen’ fotolabo zonder schadelijke chemische processen.

Resultaat binnen 2 dagen

Binnen de twee schooldagen ziet u het resultaat. U geeft dan elke leerling zijn eigen bestelblad mee. Als wij de bestelbriefjes hebben ontvangen, kunt u al na vijf dagen de afgewerkte foto’s uitdelen.

Ouders kunnen ook online bestellen

Heel gemakkelijk en nieuw is dat ouders bij Digiron nu ook online foto’s kunnen bestellen en betalen. De leerlingen krijgen hiervoor een eigen login-code waarmee ze enkel hun eigen foto’s kunnen zien en bestellen. Toch houdt u ook hierbij het overzicht over de verkoop. Niet iedereen heeft internet, daarom blijft bestellen en betalen via de school mogelijk.

Neem snel contact op met Ronny van Digiron:

Stuur een mailtje naar info@digiron.be of bel mij op 0477/17 60 49