Contacteer Ronny van Digiron:

info@digiron.be of bel 0477/17 60 49

Fotoreportages die u net dat ietsje meer bieden

Het communiefeest van uw oogappel, een sportwedstrijd die u tot in de details op foto wilt, de dag waarop u en uw geliefde in het huwelijksbootje stappen, … Een mensenleven telt heel wat belangrijke gebeurtenissen die we liefst voor altijd zouden vastleggen. Er is immers niets zo leuk als samen met familie en vrienden door fotoalbums te bladeren en deze gebeurtenissen opnieuw te beleven.

Zoekt u een fotograaf die perfect uw wensen aanvoelt en die het u bovendien erg makkelijk maakt om de mooiste foto’s te selecteren en te delen met uw familie en vrienden? Dan bent u bij fotograaf Digiron aan het juiste adres!
FR / EN
  • image1
  • image2
  • image3
  • image4

Fotograaf Digiron tilt fotografie naar een heel nieuw niveau

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw speciale moment op de gevoelige plaat moeten vastleggen. Wij willen het u bovendien ook zo gemakkelijk mogelijk maken, en dat op de volgende manier:

Directe online toegang tot fotoreportages

Al onze fotoreportages komen in aparte mapjes op onze website te staan, waar u met een persoonlijke login-code toegang krijgt tot de map met uw foto’s. Hier kunt u alle foto’s rustig bekijken en kiezen welke plaatjes u graag wilt aankopen.

Deel uw foto’s met vrienden en familie

Willen uw vrienden of familie de foto’s ook graag eens bekijken? Dan kunnen zij eveneens inloggen met uw persoonlijke code. Op die manier kunt u kiezen wie toegang heeft tot het online mapje en kan iedereen zelf beslissen welke foto’s hij bestelt.

Foto’s bij u thuis in een mum van tijd

Nadat u uw lievelingsfoto’s heeft geselecteerd kunt u onmiddellijk doorgaan naar de betaling. Deze kan makkelijk en vlot verlopen via internet, waarna Digiron zorgt dat de foto’s snel bij u thuis geleverd zullen worden.

Digiron maakt het u graag gemakkelijk

Zoals u kunt zien gaat Digiron net een stapje verder dan andere fotografen. Van huwelijksreportages tot communiefeesten, luchtfotografie en nog veel meer: wij bezorgen u de prachtigste foto’s en zorgen voor een vlotte online bestelling, betaling en levering!.

Neem snel contact op met Ronny van Digiron:

Stuur een mailtje naar info@digiron.be of bel mij op 0477/17 60 49